• Plannen maken voor een mooie toekomst

  “Plannen maken voor
  een mooie toekomst”

 • Direct uw contactpersoon aan de lijn

  “Direct uw contactpersoon
  aan de lijn”

 • Mensen helpen een doordachte beslissing te nemen

  “Mensen helpen
  een doordachte
  beslissing te nemen”

 • Wij zijn de trotse marktleider nieuwe hypotheken in Oldenzaal

  “Wij zijn de trotse
  marktleider nieuwe
  hypotheken in Oldenzaal”

 • Van moeilijke stof naar heldere taal

  “Van moeilijke stof
  naar heldere taal”

 • Bij ons is een eerste hypotheekgesprek nog gewoon gratis

  “Bij ons is een eerste
  hypotheekgesprek
  nog gewoon gratis”

 • Het geeft rust als je weet dat de toekomst goed geregeld is

  “Het geeft rust als je
  weet dat de toekomst
  goed geregeld is”

 • Een huis kopen moet een feestje zijn

  “Een huis kopen
  moet een feestje zijn”

Verzekeringsproducten

Verzekeren doet u om er zeker van te zijn dat als uw bezittingen iets overkomt er geld beschikbaar is om de schade te vergoeden. Er zijn verzekeringen voor allerlei financiële risico's die u kunt lopen. Sommige risico’s zijn wettelijk verplicht te verzekeren (auto), andere risico’s verzekert u omdat u het financiële risico niet wilt of kunt lopen. Hieronder staan kort een aantal kenmerken van de meest voorkomende verzekeringen.

Wonen

Opstalverzekering

 • Verzekering voor een koopwoning/appartement
 • Bedoeld voor schade aan woonhuis/appartement (opstal) inclusief glas
 • Schade oorzaken zijn onder andere brand, storm, water, inbraak en vandalisme

Een opstalverzekering is onmisbaar als u een eigen woning bezit. Als u een hypotheek afsluit voor uw woning wordt u door de geldverstrekker vaak zelfs verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Hiermee voorkomt u dat u voor grote financiële verrassingen komt te staan als u te maken krijgt met schade aan uw woning. Een opstalverzekering is bedoeld voor schade aan uw eigen woning zoals schade door brand, inbraak en weersomstandigheden.

Inboedelverzekering

 • Verzekering niet verplicht maar wel aan te raden
 • Bedoeld voor schade aan spullen in huis die niet 'aard- en nagelvast' zitten (roerende zaken)
 • Schade oorzaken zijn onder andere brand, water en diefstal

Een inboedelverzekering dekt schade aan uw spullen (die niet 'aard- en nagelvast' zitten) in huis. Misschien hebt u, zonder dat u dat in de gaten heeft, veel spullen in huis die een grote waarde hebben. Denk eens aan uw meubels, huishoudelijke apparatuur, kleding, audio- en videoapparatuur, computers enzovoorts. Een goede inboedelverzekering is dan ook onmisbaar. Een inboedelverzekering is bedoeld voor schade door brand, water en diefstal.

Kostbaarhedenverzekering

Voor kostbaarheden welke zo bijzonder zijn dat u ze voor altijd bij u wilt houden bestaat een kostbaarhedenverzekering. Voorbeelden zijn antiek, sieraden en verzamelingen. Een kostbaarhedenverzekering is bedoeld voor schade door brand, diefstal en vermissing. Voor calamiteiten buitenshuis kunnen speciale bepalingen gelden waarmee uw kostbare zaken verzekerd kunnen worden.

Vervoer

Auto-/Motor-/Bromfiets-/Oldtimerverzekering

 • Verplichte verzekering voor eigenaar/kentekenhouder van auto/motor/bromfiets/oldtimer
 • Verschillende dekkingen mogelijk namelijk WA (wettelijk verplicht), beperkt casco (WA+), volledig casco (all risk)
 • Schade oorzaken zijn, afhankelijk van de dekking, aansprakelijkheid, brand, diefstal en glasschade

Met een motorrijtuigenverzekering verzekert u schade die u met uw motorrijtuig veroorzaakt aan anderen. Dit is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en is verplicht voor elk motorrijtuig. U kunt deze verzekering uitbreiden met de dekking beperkt casco (WA+) of volledig casco (allrisk), om ook schade aan uw eigen motorrijtuig te verzekeren. Aanvullend kunt u nog een schadeverzekering inzittendenng, pechhulp en verhaalsrechtsbijstand meeverzekeren. De hoogte van de verzekeringspremie is onder andere afhankelijk van leeftijd, gebruik (privé of zakelijk) van het motorrijtuig, aantal kilometers per jaar en het aantal schadevrije jaren.

Recreatie

Reisverzekering

 • Verzekering voor uw vakantie
 • Zowel kortlopend (voor 1 vakantie) als doorlopend mogelijk
 • Verschillende dekkingen mogelijk, bijvoorbeeld met annulering, werelddekking, wintersportdekking

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor schade en kosten die het gevolg (kunnen) zijn van onvoorziene gebeurtenissen op reis. Een reisverzekering bestaat uit verschillende onderdelen. Hierbij kunt u denken aan ongevallen, geneeskundige kosten, hulpverlening, buitengewone kosten en bagage. Een aantal daarvan zit standaard in een reisverzekering, andere zijn bij te verzekeren.

De twee meeste voorkomende reisverzekeringen zijn de kortlopende (aflopend) en de doorlopende reisverzekering. Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd voor onverwachte kosten tijdens vakanties. Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor één specifieke vakantie. De doorlopende reisverzekering is geschikt wanneer u meerdere keren per jaar op vakantie en/of weekendjes weg gaat.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering dekt de kosten wanneer u vooraf een reis moet annuleren. Maar ook als u tijdens een vakantie naar huis moet, krijgt u (een deel van) de reissom terug. Een annuleringsverzekering is zowel kortlopend als bij een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Ook voor samengestelde reizen is het mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten.

Caravanverzekering

 • Verzekering voor caravan of vouwwagen
 • Schade oorzaken zijn, afhankelijk van de dekking, onder andere diefstal of schade door brand, ongeval, aanrijding of storm

Met een caravanverzekering bent u verzekerd voor schade aan uw caravan en indien u wenst de bijbehorende voortent/luifel en de inboedel. Deze is bedoeld voor caravans die particulier en recreatief worden gebruikt. Naast een standaarddekking van een caravanverzekering, welke hulpverlening en aansprakelijkheid verzekeren, kunt u deze verzekering ook nog uitbreiden met een dekking voor brand/diefstal, storm en aanrijding.

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Aansprakelijkheidsverzekering

 • Verzekering niet verplicht maar wel aan te raden
 • Bedoeld voor schade die per ongeluk wordt aangebracht aan anderen of spullen van anderen

Het kan zomaar gebeuren dat u een ander schade veroorzaakt en dat de benadeelde de schade op u verhaalt. De kosten hiervoor kunnen erg hoog oplopen en daarom is het te adviseren een aansprakelijkheidsverzekering particulieren af te sluiten.

Rechtsbijstandsverzekering

 • Verzekering voor onafhankelijke rechtshulp of juridisch advies bij geschillen
 • Verschillende dekkingen mogelijk; bijvoorbeeld arbeidsrecht en eigen woning

Met een rechtsbijstandsverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand bij een geschil, in de vorm van advies of bijstand. Bijvoorbeeld als er een conflict ontstaat over een koop- of huurcontract, arbeidssituatie of als er betrokkenheid is bij een verkeersongeval met vervelende nasleep. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen zijn er verschillende modules te verzekeren bij een rechtsbijstandsverzekering.

Leven en welzijn

Uitvaartverzekering

 • Verzekering voor het (deels) bekostigen van een uitvaart
 • Keuze uit een uitkering in natura of geld bij het afsluiten van de verzekering

Een uitvaartverzekering is een verzekering die een uitkering biedt bij het overlijden van de verzekerde. Hierbij is er een keuze voor een uitvaartverzekering met een uitkering in natura of in geld.

Een uitvaartverzekering in natura dekt de kosten van de uitvaart en regelt vrijwel alles na het overlijden van de verzekerde, afhankelijk van het gekozen pakket.

Een uitvaartverzekering in geld keert na het overlijden het verzekerd geldbedrag uit waarmee nabestaanden (gedeeltelijk) de uitvaartkosten kunnen voldoen. Hierbij wordt alles zelf geregeld door de nabestaanden.

Overlijdensrisicoverzekering

 • Verzekering waarmee het risico wordt afgedekt van overlijden binnen de looptijd van de verzekering
 • Bij overlijden voor de einddatum wordt verzekerd bedrag uitgekeerd aan nabestaanden
 • Verzekerd bedrag kan onder andere worden gebruikt voor betalen van huur of hypotheek of als aanvulling op het inkomen
 • Vaak een verplichte verzekering bij het afsluiten van een hypotheek

Overlijdensrisicoverzekeringen zijn levensverzekeringen die je vaak in combinatie met een hypotheek afsluit. De overlijdensrisicoverzekering keert eenmalig een geldbedrag uit als de verzekerde komt te overlijden tijdens de looptijd van de verzekering. De verzekering kan worden gebruikt om het financiële gat te dichten als door overlijden een inkomen wegvalt of om de achtergebleven partner benodigde extra financiële armslag te geven.

Aanvraag adviesgesprek

Met een financieel adviseur moet het klikken. Een goede vertrouwensband is bijzonder belangrijk. Daarom maken we graag vrijblijvend kennis. Klik hier, want een eerste gesprek kunnen we al snel inplannen.

 

 • Gratis oriënterend gesprek
 • Deskundige adviseurs
 • Advies gericht op uw situatie: nu en in de toekomst